De ce este importantă o a doua părere medicală?

O a doua părere medicală poate confirma sau infirma diagnosticul pus anterior și poate contribui la luarea următoarei decizii. 

La Senologica poți veni pentru second opinion cu imaginile pe CD a investigațiilor imagistice anterioare (CT, RMN,  PET CT),  fără să fie nevoie să repeți examinarile respective daca ele au fost facute calitativ in alt centru imagistic.

În plus, reluarea interpretării rezultatelor te poate ajuta să înțelegi mai bine situația medicala și să știi clar ce ai de facut în continuare. 

Cui ceri o a doua opinie medicală – e important să te adresezi unor experți

Pentru a doua părere medicală, vino la Senologica – clinica medicală cu o experință de 15 ani în imagistică și cu un istoric de colaborare cu spitalele oncologice din Timișoara și România. 

Pentru că punem însănătoșirea pacienților noștri pe primul loc, tratăm cazurile dificile în colaborare cu WPK Viena.

Cum te poți trata în străinătate? E important unde ajungi să te tratezi

Deseori auzi de tratamente în străinătate, dar nu stii  efectiv unde să mergi si ce sa alegi.

Dacă vei alege sa te tratezi în străinătate te vom ajuta sa ajungi la unul dintre cele mai renumite spitale din Viena – spitalul Wiener Privat Klinic, împreuna cu tot dosarul tău medical.

Așadar, prin Senologica te sprijinim în acest sens, pentru că ne ocupăm de consultul preliminar, întocmirea dosarului medical, reinterpretăm investigațiile imagistice existente, te scutim de repetarea examinărilor deja efectuate, îți facem direcționarea țintită spre medicul de top de care ai nevoie, oferind acces la tratamente inovatoare medicale și chirurgicale, în timpi scurți de așteptare.  

De ce să alegi WPK -Află detalii despre spitalul Wiener Privatklinik

Pentru că viața și sănătatea pacienților noștri este foarte importanta pentru noi, colaboram cu  prestigioasa clinica Wiener Privat Klinik din Viena. Misiunea acesteia este competența medicală de elita la dispozitia pacientului. 

Wiener PrivatKlinic (WPK) este unul dintre cele mai mari spitale private austriece.  Dispune de 145 de paturi, bloc operator cu 4 săli de operație și 6 secții de spitalizare continuă cu rezerve de 1 și 2 paturi.

 Peste 100 dintre cei mai renumiti medici vienezi la dispozitia dumneavoastra, specialist cu o experienta considerabila, cu expertiza de exceptie si profunda responsabilitate pentru pacienti.

 Printre competențele medicale pe care le oferă se numără:  servicii de imagistică avansată –inclusiv medicina nucleara (scintigrafii, PET CT, SPECT CT), tratamente inovatoare oncologice,  interventii chirurgicale la cele mai înalte standarde internaționale.

Aproximativ 50% din pacienții WPK sunt internaționali, iar dintre aceștia 35% sunt români. 

Ce afectiuni se pot diagnostica și trata aici?

În spitalul Wiener Privat Klinik poți beneficia de consulturi și tratament pentru afecțiuni oncologice, ortopedice, gastroenterologice, boli cardiovasculare, ORL, servicii de chirurgie traumatologică, medicină internă, sportivă și generală.

Mai mult de jumătate din pacienții spitalului accesează serviciile de oncologie. WPK tratează afecțiunile oncologice prin tratamentele moderne precum imunoterapia și  terapia personalizată țintită. 

Alte servicii foarte solicitate sunt cele de second opinion pe diverse domenii, urmăriri de evoluții post operatorii. 

Pentru preventia bolilor oncologice WPK recomanda check-up pacientilor ( investigatii de laborator si imagistice ) in functie de varsta si factorii de risc asociati. 

Serviciul de spitalizare de zi și policlinica multidisciplinară includ peste 30 de specialități medicale.

Avantajele pacienților

Ca pacient, vei beneficia de diagnostic de certitudine, acces la medici de top, tratamente optime medicale și chirurgicale, tratamente inovatoare oncologice și consiliere pe toată durata spitalizării. 

Te vei simți ca un oaspete, deoarece vei avea parte de toată dedicarea echipei medicale și de confortul fizic și moral necesar însănătoșirii.

De ce servicii  particulare beneficiezi la Wiener Privatklinik

Formula de succes a Spitalului Wiener Privat Klinik îmbină condițiile unui hotel de 5 stele cu opțiunile terapeutice  oferite  de cei mai buni specialiști. Pacienții spitalului au la dispoziție un medic nutriționist, pot alege un meniu personalizat conform dietei sau preferințelor lor culinare și au acces la servicii precum traducători, coafor și cosmetică. 

Pentru comunicare optimă cu echipa medicală și suport, pacienții români beneficiează de consiliere și traducător român pe toata perioada spitalizării. 

În același timp, WPK funcționează după standardele “Total Quality Hospital”, care urmăresc calitatea administrării spitalului.

Cum poți ajunge la Wiener Privatklinik

Pentru a ajunge la Wiener Privat Klinik, este necesar să te adresezi clinicii Senologica și să aduci cu tine rezultatele investigațiilor medicale făcute anterior. Vom avea nevoie de ele pentru întocmirea dosarului tău medical pe care-l vom trimite la colegii și colaboratorii noștri, în Viena și te vom ajuta să găsești cel mai potrivit medic pentru problema ta medicală. 

Dacă distanța nu-ți permite să ne vizitezi, completează formularul de contact pe care-l găsești mai jos.  

PROGRAMĂRI

Ne puteți contacta telefonic la 0735 556 257 sau prin e-mail la tratamente@senologica.ro

Dacă vrei să te contactăm noi lasă-ne numele și numărul de telefon în formularul alăturat și te vom suna în cel mai scurt timp.


    Nu mai aștepta!

    Programează-te la o consultație azi. Mai bine previi decât să tratezi.